This entry is part 83 of 251 in the series True Story

ts_83

 

 

Το True Story εκδόθηκε από τη Jemma Press,  με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και του www.socomic.gr. Αν δεν προλάβατε να το βρείτε στο φεστιβάλ, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ  (Jemma Press, Πειραιάς Αλκιβιάδου 138-140, tel:210.42.27.664).
Νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή !

Διαγωνισμός:  Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο ΕΔΩ και γράψτε μία αντίστοιχη δική εκδήλωση αγάπης προς εσάς από ανθρώπους, κατοικίδια ή πτηνά… Δώστε την απάντησή σας μέχρι την Τετάρτη 5/10 ώρα 10:00 και μπείτε στην κλήρωση για τις Νέες Καραμέλες ΙΟΝ χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή 2 συσκευασίες του κιλού Nucrema.

Series Navigation<< True Story #82True Story #84 >>
  1. Panagix says:

    Λαμόγια στο χακί (το βιβλιο)

    Ένας δικτάτορας διαμένει στη βίλα του Ωνάση με την «ευγενική χορηγία» … της ΔΕΗ. Ένα «ιερό» Ταμείο αφήνει εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμών να «αναληφθούν εις τους ουρανούς», ή μάλλον να παραληφθούν από «εθνοσωτήρες» κολλητούς. Μια αμερικανική εταιρεία καμαρώνει επειδή εισπράττει άφθονα χρήματα του ελληνικού κράτους, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε. Ελληνικές τράπεζες χρηματοδοτούν την «κατασκευή» τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτά εισάγονται από την Αυστρία! Μαύρα κρέατα κατακλύζουν για δυο – και πλέον- χρόνια την αγορά. Τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα τετραπλασιάζονται, τα βιομηχανικά κέρδη πολλαπλασιάζονται, η φορολογία των πλοιοκτητών σχεδόν εκμηδενίζεται. Η «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», γράφει, όντως, ιστορία…

    http://www.toposbooks.gr/contents/books_details.php?nid=359

  2. dimitris says:

    Τι πιο κλασικο απο το σκυλι που ερχεται και κανει το σεξ στο καλαμι σου;;

  3. Georgios P. says:

    Εμένα το σκυλάκι μου με κατούρησε από τη χαρά του…