Στον προηγούμενο διαγωνισμό – κλικ ΕΔΩ  για να θυμηθείτε – ο Tomek άφησε σε εμάς να βρούμε τη σωστή σειρά της ιστορίας…Τώρα η σειρά είναι ακόμα πιο μπερδεμένη…Αρχή? Μέση? Τέλος? Προσφέρεται κανείς να το βρει?

 1. Ο/Η Anna A. λέει:

  Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις Tomek??? Ήλπιζα πως θα έσωνα και τα τελευταία εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα αλλά με σένα που έμπλεξα δεν το βλέπω… Έχουμε και λέμε …. Λοιπόν…
  Μία ωραία ημέρα, περιχαρής έρχεται η Λόις δεν τη λές Tomek-αινα την λες , για να ανακοινώσει στον Κλάρκ πως ναι επιτέλους τους είχαν επιλέξει για το διάσημο καρέ της κυρα Τασούλας ένα δρόμο πιο κάτω… ” Αχού μας επέλεξαν για το πρώτο καρέ…”. Οι ελεγκτές του ανσασέρ και κύριοι ανταγωνιστές του ζευγαριού, είχαν στήσει από ώρα “αυτί” στην πόρτα του διαμερίσματος και μην μπορώντας να συγκρατήσουν την οργή τους στο άκουσμα των νέων κάνουν ντου από παντού πριονίζοντας την πόρτα…Τρικούβερτο γλέντι στήνεται στο λεπτό… Ο Κλάρκ μην θέλοντας να αποκαλύψει την ταυτότητα του κάθεται και τις τρώει… μία … δύο …τρεις …δέκα μπουνιές …”Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα” σκέφτηκε, “σε κάποια φάση θα πάρουν χαμπάρι πως δεν είμαι μαύρος από το ξύλο που μου ρίχνουν αλλά από το fake tanning της Γωγάρας στον πρωτο συν που γίνομαι και ρόμπα μπροστά στην Τomek-αινα ..ε όχι καιρός να αντιδράσω” στο λεπτό ρίχνει μια κλανιά σκέτη ανεμοθύελλα και ενώ όλοι προσπαθούν να καταλάβουν από που τους ήρθε και να σωθούν από τα τοξικά αέρια φωνάζοντας βοήθεια και βήχοντας , ο Κλάρκ μετατρέπεται σε souperman και ως από μηχανής θεός (Καλ Ελ – η φωνή του θεού ..ε Tomek χρόνια φάγαμε διαβάζοντας superman) πετάει τους ελεγκτές από το παράθυρο & την Tomek-αινα επίσης ( ε μα τα συκώτια του έχει πρήξει τόσα χρόνια) …όμως τα τοξικά αέρια παραμένουν ..”μμμμμμμμμμ μα πως δεν το σκέφτηκα” δίνει μιά και ανοίγει το πάτωμα ώστε το αέριο να φύγει στο διαμέρισμα απο κάτω που είναι και της Γωγάρας οπότε μ’ενα σμπάρο 2 τρυγόνια και ήρωας και το κορίτσι…… Κάπου εκεί κοντά όμως υπάρχει μία έκπληξη. Ποιά είναι αυτή ? Ο μικρός pan pan που έχει μια ιδέα να μεγαλώσει και να σχεδιάζει υπέροχες εικόνες βάση ενός τραγουδιού που θα το επιλέγει..
  ..”ω χου τι φασαρία είναι αυτή …δεν με αφήνουν να μεγαλουργήσω” ———————————————————————————————————————————————————————————————————-(FLAT LINE)————————– (κάπου εδώ αναδύεται μυρωδιά από ψημένο εγκέφαλο)

  ΥΓ Αφιερωμένο στους Κινέζους που φιλοσόφησαν το μία εικόνα χίλιες λέξεις…..τι ακόμα μπορείτε και διαβάζετε τα όσα γράφω??? ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ

  • Ο/Η Tomek λέει:

   Χαχαχαχαχα! Τι να κάνω, είμαι μέτοχος σε Εταιρία Εισαγωγών Εγκεφαλικών Κυττάρων και βοηθάω λίγο στις πωλήσεις… 😉