Μισός Έλληνας και μισός Ιρλανδός ο Μιχάλης Διαλυνάς ήρθε στην παρέα του socomic με τη σειρά”Gulliver the Giant Kitty“. Μέσα από το κόμικ του γνωρίσαμε τον επιστήμονα Φίλιππο με τα πειράματά του, τον Gulliver την Super Giant γάτα και τη Bow τη μικρή φίλη του Gulliver,  μια ξεχωριστή παρέα που μας κράταγε συντροφιά γεμάτη χιούμορ και φαντασία.

Ο Μιχάλης όμως έχει και την ιδιότητα του καθηγητή και μαζί με τη Βασιλεία Βαξεβάνη διδάσκει κόμικ και αφήγηση σε παιδιά δημοτικού. Συγκεκριμένα κάθε Σάββατο από τις 11/02 έως τις 3/03 από τις 11:00 έως τις 13:00 θα βρίσκεται στο Βρυσάκι παρέα με τους μαθητές του!

Το εργαστήριο αποτελείται από τέσσερεις αυτοτελείς ενότητες, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά εισάγονται στην έννοια της αφήγησης και στην τέχνη των κόμικς και μαθαίνουν να δημιουργούν μικρές ή μεγαλύτερες ιστορίες χρησιμοποιώντας τη “γραμματική” και το “συντακτικό” της 9ης τέχνης. Η κάθε ενότητα λειτουργεί ως αυτόνομο εργαστήριο, αλλά και οι τέσσερεις μαζί συνθέτουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού, (Β’, Γ’,Δ’, Ε, ΣΤ’ Δημοτικού).
Πληροφορίες / Συμμετοχές: 210 3210179/6932438195

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: comicdom.gr