Cyclops – The Story

Posted: 9th November 2011 by socomic in famous characters
Tags:

Ο Scott Summers είναι ο γιος του συνταγματάρχη  Christopher Summers,  που ήταν για χρόνια πιλότος στις εναέριες στρατιωτικές δυνάμεις της  U.S. Air Force.  Στη διάρκεια ενός ταξιδιού με την οικογένειά του, δέχτηκαν επίθεση από μια τρομοκρατική οργάνωση.  Για να σώσει την οικογένειά της η μητέρα του Scott, έσπρωξε τον ίδιο και τον αδελφό του Alex από το αεροπλάνο δίνοντάς τους από ένα αερόστατο. Τα δύο παιδιά κατάφεραν να διασωθούν αλλά ο Scott είχε υποστεί ένα σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του στο έδαφος, που τον ανάγκασαν να περάσει ένα χρόνο στο νοσοκομείο.

Τα χρόνια που ακολούθησαν βρήκαν τον Scott να “υιοθετείται” από τους μελλοντικούς εχθρούς του όπως  Mister Sinister και αργότερα ο Jack O’Diamonds.

Καθώς μεγάλωνε ο Scott υπέφερε από ημικρανίες, γεγονός που τον οδήγησαν στο κατώφλι ενός ειδικού γιατρού για να τον παρακολουθήσει, ώστε να τον βοηθήσει να κοντρολάρει τη super δύναμή του και τελικά να τη χρησιμοποιεί με μεγάλη ισχύ μέσα από το οτπικό του πεδίο.

Ο νεαρός Scott, έχοντας ανακτήσει την υγεία του και τις δυνάμεις του αλλά μην έχοντας βρει την ταυτότητά του, βρέθηκε χαμένος και πάλι να παρασύρεται από διάφορους τυχοδιώκτες που βρίσκονταν στο δρόμο του. Μέχρι να καταλήξει δίπλα στον Professor Charles Xavier,  που σε συνεργασία με τον πράκτορα του F.B.I., Fred Duncan , τον βοήθησαν εντάσσοντάς τον στην ομάδα των
X-Men.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Marvel.com.