This entry is part 28 of 75 in the series Κολυμπηθρόξυλα

 

kolibithroxila

 

 

Κολυμπηθρόξυλα από τον Αντώνη Βαβαγιάννη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ RAP ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΝΙΚΗΤΗΣ Ο STEFAN

 

Series Navigation<< Κολυμπηθρόξυλα #27 επεισόδιοΚολυμπηθρόξυλα #29 επεισόδιο >>
  1. Tomek says:

    Τον καταλαβαίνω απόλυτα τον πιτσιρικά.
    Κι εγώ για μερικά δευτερόλεπτα ήμουν μόνος μου εδώ πέρα στα Like, στα σχόλια, στην πρώ…

  2. pt says:

    Ενώνω λοιπόν κι εγώ τη φωνή μου, καθώς μόνον δια ρυθμικής βοής νοείται το αίτημα “ΕΚ-ΔΡΟ-ΜΗ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ!”, αν και τι σόι εκδρομή θα είναι τώρα αυτή με τον δάσκαλο να τον μαρκάρει μαν του σουν-του-μπι-μαν, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

  3. pt says:

    Επιθυμώ επίσης να προσθέσω εδώ ότι από τις ιδιάζουσες συνθήκες που περιγράφει το ως άνω, μπορεί ακριβώς εξαιτίας και εντός αυτών να προκύπτει το αμφίβολα μαχητικό μα, όπως και να ‘χει, άξιο κάθε φορά προς εξέταση ενδιαφέρον σχήμα “Απουσία = Αποχή”. Το αμέσως σχετικό υποζήτημα “κοπάνα” καθώς και έτερα ζητήματα όπως “κατάληψη”, “κυλικείο”, “ποιος έγραψε με μαρκαδόρο στις τουαλέτες;” κ.α. προς το παρόν παραμένουν αδιερεύνητα.

  4. pt says:

    Και ελπίζοντας ότι δεν κούρασα, θέλω να θέσω ένα ακόμα θέμα προς συζήτηση: όντας ο μοναδικός μαθητής, αναγκαστικά είναι και ο επιμελητής της τάξης κατά τα διαλείμματα. Πώς θα καταφέρει να βγαίνει κανονικά για διάλειμμα και συγχρόνως να εκτελεί στην εντέλεια τα καθήκοντα του επιμελητή;

    • Mister Sloordge says:

      Φυλάει την τάξη για να μην μπει μέσα ποιος; 🙂

      • pt says:

        Αν και νομίζω πως επικεντρώσαι σε ένα μόνον (βεβαίως καθ’ όλα ουσιώδες) καθήκον, παραβλέποντας άλλα τιτάνια έργα ενός επιμελητού όπως, μεταξύ άλλων, το σβήσιμο του πίνακα, το πλύσιμο του σπόγγου, το άδειασμα του κάλαθου αχρήστων, το άνοιγμα και κλείσιμο των παραθύρων για τον αερισμό της τάξης ή την ευθύνη για το σωστό διαχωρισμό των υλικών στους κάδους ανακύκλωσης (εφόσον υπάρχουν), θα συμπλεύσω, υπενθυμίζοντάς σου εντούτοις τους κινδύνους που εγκυμονεί η συμβίωση με τρομακτικότατα τέρατα που εντάσσονται στη γενική κατηγορία των εξωσχολικών και στην περίπτωση της απομακρυσμένης Αγίας Ελπινίκης έχουν τη μορφή γλάρων καθώς και σαμιαμιδιών και άλλων σαυροειδών.

        Άλλωστε, από μιαν άλλη οπτική, η ανάθεση καθηκόντων επιμέλειας της “τάξης” (και όχι της “αίθουσας”, η επιλογή των λέξεων έχει κι αυτή τη σημασία της) στους μαθητές είναι καραγκαγκάν εκπαιδευτική διαδικασία, όποια θεώρηση κι αν έχει κανείς γι’ αυτήν.

  5. Manolis says:

    Ποιός πέταξε σαΐτα στον Φώτη Κουβέλη;

  6. Θα πήγαινα κι εγώ, αλλά ήμουν άρρωστη.
    Επί την ευκαιρία, γιατί αναφέρουν τις διακοπές ρεύματος στην τηλεόραση;