This entry is part 61 of 116 in the series Homo Skepticus

[:el]

 

 

 

 

Homo Skepticus, από τον John Antοno, κάθε Τετάρτη στις 10:00. Ένα χιουμοριστικό ταξίδι στην ιστορία της ανθρώπινης σκέψης και γνώσης

ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! νικητής ο κώστας

[:]

Series Navigation<< [:el]Homo Skepticus #59[:][:el]Homo Skepticus #61[:] >>
  1. Δημιουργική κουζίνα στο μαγαζί: μπρίκι, κατσαρολάκι, μακαρόνια, κι αν μπεί πελάτης πάει το αλντέντε…

  2. pt says:

    Και το καλό παστίτσιο είναι επιστήμη.

  3. Βασιλης says:

    εγω δημιουργησα εσυ πλενεις και καθαριζεισ

  4. κουλα says:

    το ναμαγειρευεις ειναι επιστημη και εγω ειμαι απο της καλυτερες μαγειρευω τελεια και εσυ μαθενεις απο μενα

  5. Γιώργος says:

    Εγώ στην δική μου κουζίνα δημιουργώ εκπληκτικά Brownies

  6. Βικυ says:

    Το μυστικο ειναι να μαγειρευει αλλος κι εσυ απλως να συνθετεις!

  7. κώστας says:

    Η κουζίνα μου έχει αυτονομηθεί από το υπόλοιπο σπίτι, και από μένα, εδώ και χρόνια. Με την δική της συνείδηση, πια, και με όλο το θράσος που την προίκισα, πρέπει να βρίσκεται σε ένα μακρινό ταξίδι, κάπου στο σύμπαν, πιθανώς, έξω από την δική μας διάσταση.

  8. mariasider says:

    Η μαγειρικη ειναι τεχνη, και μιας και ημουν παντα καλη στα καλλιτεχνικα, μπορω πλεον να αυτοανακυρηχθω Πικασο των μαμαδογευματων!

  9. Κατερίνα says:

    σύνθεση με πολλά, πολλά, πολλά, (πάρα πολλά δηλαδή). βάζα διαφορετικού μεγέθους και σχήματος, με περιεχόμενα σε πολλά πολλά πολλά χρώματα και γεύσεις!!! Οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνω έχουν καταπληκτική εμφάνιση και απίστευτη γεύση!

  10. Theodoros says:

    πλησιάζω τον νεροχύτη μόνο τις ζέστες μέρες γιατί με δροσίζει και απόψυξη για ακόμα περισσότερη δροσιά χαχαχα

  11. Η μαγειρικη ειναι τεχνη το καλό παστίτσιο είναι ολα τα λεφτα

  12. Κουλα says:

    Στην κουζινα εγω δημιουργώ και την λατρευω δημιουργώ με πολυ αγάπη φύγω σύνθετο και παίζω ειμαι ο μαέστρος της κουζινας