tin tin

Ο Απρίλιος, φέρνει στην Αθήνα τη μεγάλη γιορτή του comic, Comicdom Con 2013. Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, αφού η έκθεση έχει πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Tin Tin του Hergé. Παράλληλες δράσεις, διαγωνισμοί, events, κόμικς , Έλληνες σκιτσογράφοι δίνουν το παρών στην έκθεση. Το SoComic.gr με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτας θα βρίσκονται και φέτος μαζί σας! Αναλυτικά:

Δράσεις Comicdom Con 2013:

The Box: 12-28 Απριλίου, ατομική έκθεση comics Τomek (δείτε ΕΔΩ)
Comicdom Con : 19-21 Απριλίου, σας περιμένουμε στο χώρο του SoComic.gr

Διαγωνισμοί:

  • Το κυνήγι θησαυρού ξεκινάει! Ανακαλύψτε τη κρυμμένη φράση, που βρίσκεται κρυμμένη στα διάφορα σημεία της Comicdom και μπείτε στην κλήρωση για προϊόντα ΙΟΝ, comics, mini iPad, φωτογραφικές μηχανές LOMO και πολλά άλλα δώρα! Περισσότερα τις επόμενες ημέρες στο www.socomic.gr
  • The Box: 28 Απριλίου, κλείνουμε την τελευταία ημέρα της έκθεσης με ένα ακόμα διαγωνισμό! Ελάτε στο The Box και μπείτε στην κλήρωση για προϊόντα ΙΟΝ και μοναδικά δώρα από τον Tomek!

 

 Events & Nέα Comics

19-21 Απριλίου: Το 3ημερο της έκθεσης θα βρίσκονται στο περίπτερο του SoComic.gr γνωστοί σκιτσογράφοι όπου θα υπογράφουν τα νέα comics τους και θα ζωγραφίζουν για το κοινό. Προσεχώς με νέα comics, οι:
Σπύρος Δερβενιώτης
Ηλίας Κυριαζής

Τάσος Παπαϊωάννου
Tomek
Πέτρος Χριστούλιας

 

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες!

 

  1. χριστινα ραπτη says:

    τα ιον ειναι μακραν τα καλυτερα θα ηθελα πολυ να κερδισω καποια…..

  2. αναστασια μαγγενακη says:

    θυμαμαι οταν πηγαινα σχολειο περνουσα απο το περιπτερο και επερνα μια ιον αμυγδαλου……γλυκα παιδικα, εφηβικα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. EIXE O PAPOUS MOU PERIPTERO……KAI KATHE MERA MOU EDINE MIA YPEROXA PAIDIKA XRONIA!!!!!!!