Tales of The Smiths Greek Version

ENGLISH  VERSION

tales of the smiths english version

 

 

#Morrissey #TalesofTheSmiths #Ramones

οι Ramones και ο Morrissey (μέρος Β’). Διαβάστε την αρχή της ιστορίας ΕΔΩ
Tales of The Smiths, καθημερινά από τον Con Chrisoulis (ΚΩΝ).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι χωρισμού που νομίζεις ότι θα ταίριαζε στους γονείς του Morrissey;Γράψτε την απάντησή σας ΕΔΩ μέχρι την Δευτέρα 17/12 και μπείτε στην κλήρωση για ένα κουτί ΙΟΝ Σοκοφρέτες της αρεσκείας σας!

CONTEST : What is your favourite breakup song that you think would apply to Morrissey’s parents? Give your answer HERE  by Monday 17/12 to enter the competition for a box of ION Sokofreta of your favorite flavor!

  1. EVELIN says:

    Γεια σου Κωνσταντίνε

    ανακάλυψα τυχαία το site με το κόμικ – φόρο τιμής στους Smiths και την ιστορία κάθε μέλους χωριστά από τα παιδικά του χρόνια.
    Ενδιαφέρουσα δουλειά, συνέχισε έτσι !

    • socomic says:

      καλησπέρα Evelin, Το Tales of The Smiths προβάλλεται καθημερινά στις 13:00. Πρόκειται για τη βιογραφία του Morrissey και των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος από τα νεαρά χρόνια μέχρι και το σήμερα. Σε ότι αφορά το SoComic είναι το blog που ανανεώνεται σε καθημερινή βάση, περιέχει κόμιξ γνωστών Ελλήνων σκιτσογράφων αλλά και διαφορων άλλων.

    • Con says:

      Γειά χαρά Evelin!
      Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
      Η σειρά συεχίζεται καθημερινά!
      Ελπίζω να παρακολουθείς την δουλειά καθημερινά (όπως και την ζωή του Morrissey και των Smiths να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας μέρα προς μέρα)!

      Κων!