Nekra – The Story

Posted: 29th December 2011 by socomic in famous characters
Tags: ,

Όνομα
Nekra Sinclair

Alter Ego
Adrienne Hatros, Priestess of Darkness

Ταυτότητα
Μυστική

Κάτοικος
Η.Π.Α με ποινικό μητρώο

Τόπος Γέννησης
Los Alamos, New Mexico

Πρώτη Εμφάνιση
Shanna the She-Devil #4 (1973)

Δυνάμεις: Έχει τη δύναμη να αυξάνει τη δύναμη,αντοχή και την αντίσταση της στον πόνο και να εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα του αντιπάλου της… Κάθε φορά που βρίσκεται σε άμυνα ή πολεμάει κάποιον, αυξάνεται η μυική της δύναμη. Έχει τη δυνατότητα να σηκώσει περίπου 10 τόνους και να επιβιώνει σε ακραίες συνθήκες όπως υπερβολική ζέστη ή κρύο. Η αντοχή και δύναμή της εξαρτάται από την συναισθηματική της κατάσταση…

H Gemma Sinclair ήταν μία γυναίκα που δούλευε σαν μια απλή καθαρίστρια όταν εκτέθηκε σε μία μεγάλη ποσότητα ραδιενέργειας, εξαιτίας ενός ατυχήματος σε εργοστάσιο του Νew Mexico.
Σε ηλικία 10 ετών το έσκασε από το σπίτι της και γνώρισε τον Jerome Beechman, οι δυο τους ζήσανε μαζί στην έρημο, κλέβοντας και διαβάζοντας μόνοι τους βιβλία από διάφορους τουρίστες. Όταν κάποια στιγμή, ένα άγριο πλήθος τους επιτέθηκε αναγκάστηκαν για πρώτη φορά να στηριχτούν στις δυνάμεις τους και να σκοτώσουν όσους τους επιτέθηκαν.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι δυο τους άλλαξαν εμφανισιακά σε σημείο που πολλές φορές ήταν τρομακτικοί για τους υπόλοιπους κοινούς. Οι δυο τους όμως, αποτραβηγμένοι από τον κόσμο, κατάφεραν να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους και να κατακτήσουν μικρές αφρικανικές φυλές προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους…Όταν όμως το σχέδιό τους απέτυχε τότε στράφηκαν εναντίον της Αμερικάνικης κυβέρνησης.
Έχουν πολεμήσει κατά καιρούς με διάφορους όπως ο Daredevil, την Spider-Woman και πολλούς άλλους…

Περισσότερα στην marvel.com