Εlektra – The Story

Posted: 31st October 2011 by socomic in famous characters

 

 

Όνομα:Elektra Natchios
Χρώμα Ματιών: Μπλε
Χρώμα Μαλλιών:Μαύρα
Τόπος Γέννησης: Άγνωστος
Πρώτη Εμφάνιση: Daredevil

Elektra Natchios,  είναι η κόρη ενός Έλληνα πρέσβη, που σπούδασε πολεμικές τέχνες σαν έφηβος. Παράλληλα, στο διάστημα που βρισκόταν στην Αμερική με τον πατέρα της σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Columbia.
Εκεί γνώρισε τον Mat Murdock, που αργότερα θα γινόταν ο Daredevil. Ο Murdock γρήγορα της εμπιστεύτηκε το μυστικό του που ήταν οι super δυνάμεις του, αλλά και πώς έχασε την όρασή του καθώς και άλλα στοιχεία για τη προσωπική του ζωή. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα της πολυτάραχης ερωτικής σχέσης της με το Mat Murdock.
Ένα χρόνο αργότερα η σχέση τους θα δοκιμαστεί καθώς η ίδια και ο πατέρας της θα πιαστούν όμηροι τρομοκρατών. Αυτό είναι και το σημείο που θα αλλάξει η ζωή της Elektra καθώς ένα τραγικό λάθος από ένα άλλο αστυνομικό, βρίσκει τον πατέρα της νεκρό από σφαίρα και την ίδια να εγκαταλείπει για πάντα την Αμερική και τους νόμους της.
Το νέο της ξεκίνημα θα γίνει στην Ιαπωνία, που συνέχισε τις σπουδές της πάνω στις πολεμικές τέχνες. Στην πορεία θα τα παρατήσει για να καταταγεί σε ένα μυστικό οργανισμό που διοικούταν από τον Stick, που ήταν επίσης παλιότερος δάσκαλος του Murdock. Ωστόσο ο δάσκαλος θα της ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς ο πόνος που την πλημμύριζε για τον θάνατο του πατέρα της δεν είχε ακόμα φύγει.
Η επόμενή της στάση θα είναι δίπλα στην εγκληματική οργάνωση ” The Hand” που αποτελείται από ninja πρόθυμους να σκοτώσουν όποιον βρισκόταν στο δρόμο τους. Εκεί η Elektra θα πέσει θύμα της δολοπλοκίας της οργάνωσης και θα σκοτώσει τον δάσκαλό της. Αυτή θα είναι και η αφορμή για να φύγει και πάλι από την Ιαπωνία και να γυρίσει πίσω στις Η.Π.Α και στο πλευρό του Daredevil.
Η Elektra έχει μια πολύ πλούσια και πολυτάραχη ζωή και ιστορία, γεμάτη με δράση, δράμα και περιπέτεια αντάξια της δραμάτικής ηρωίδας του  Σοφοκλή από όπου πήρε το όνομά της. Για περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα στο Marvel.com