Damien Wayne – The Story

Posted: 19th January 2012 by socomic in famous characters
Tags: , , , , ,

 

Damian Wayne  είναι ο χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την DC Comics Universe.  Eίναι το παιδί του Bruce Wayne και της Talia al Ghul, εγγονή του κακοποιού και εχθρού του Batman Ra’s al Ghul. Αρκετά συχνά εμφανίζεται και σαν Talia Head που προέρχεται από τον πατέρα της Head of the Demon.

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1987 στην ιστορία Son of the Demonενώ το 2006 εμφανίστηκε σαν Damian Wayne, εξιστορώντας την καταγωγή και σχέση του με τον Batman.

 

Talia Head

Ο Damian μεγάλωσε με την μητέρα του και εκπαιδεύτηκε δίπλα στους  League of Assassins, μια ομάδα κακοποιών που είχε αρχηγό τους τον Ra’s al Ghul (πατέρας της Talia). Οταν βρισκόταν στο στάδιο της προ-εφηβίας του (περίπου 6 χρονών) η μητέρα του, του αποκάλυψε τον αληθινό πατέρα του και έδωσε την κηδεμονία του Damian στον Bruce Wayne. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα προβλήματα για τους δύο άντρες καθώς ο Damian είχε γίνει ένας βίαιος, κακομαθημένος νέος που στερείται κάθε αίσθηση κοινής λογικής, με αποτέλεσμα να μπλέκεται σε καταστάσεις που ο πατέρας του δεν ενέκρινε…

Ωστόσο, ο Damian σε όλο αυτό το διάστημα αγωνίζεται για την αποδοχή του πατέρα του, γι’αυτό και αργότερα θα πάρει το ρόλο του Robin, προκειμένου να πολεμάει δίπλα στον Batman (δηλαδή πατέρα του).

Περισσότερα στο wiki Damien Wayne