This entry is part 2 of 21 in the series HOPE |humans of planet earth|

HOPEwinner (1)

 

 

” Ο Noah και ο Lucas Aldrich, 8 και 6 χρονών αντίστοιχα πήραν μέρος σε δύο τρίαθλα για παιδιά. Το πιο εντυπωσιακό του θέματος; Ο Lucas είναι παράλυτος.

Ο αδερφός του, Noah, τον κουβαλούσε σε όλη τη διαδρομή – 200 μέτρα κολύμπι, 3 μίλια ποδήλατο και 1 μίλι τρέξιμο – . Αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι ενήλικες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό, ο Noah είναι ένα παιδί-θαύμα. ” Aνδριάνα Δ.

Κάθε Παρασκευή η Νatasouko, σκιτσάρει ιστορίες των αναγνωστών του SoComic.gr καθώς και της σελίδας Humans of New York.

O διαγωνισμός HOPE ολοκληρώθηκε, νικήτρια η foxel

Series Navigation<< HOPE |humans of planet earth|HOPE |humans of planet earth| >>
  1. ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ. says:

    Θα σας πω για το Γιώργο, που ο εργοδότης τον κάλεσε να παίξει με τους συναδέλφους του στα χαρτιά — ναι στην τράπουλα — τις τέσσερις απολύσεις που σκόπευε να κάνει. Ο Γιώργος δεν δέχτηκε, και ήταν ένας εκ των απολυμένων. Έκανε μήνες να ξαναβρεί δουλειά. Σήμερα κάπου δουλεύει, αλλά έχει μήνες να πληρωθεί

  2. ΑΝΔΡΙΑΝΑ Α. says:

    Θα σας μιλήσω για το φίλο μου τον βιβλιοπώλη, ο οποίος τοιχοκόλλησε ένα χαρτί στο κατάστημά του, ζητώντας κάποιον φοιτητή με μηχανάκι να του κάνει κάποια θελήματα για μια ώρα την ημέρα, έναντι μιας μικρής αμοιβής. Τρόμαξε, όταν μέσα σε δύο ώρες από την ανάρτηση της ανακοίνωσης περισσότεροι από 100 άνθρωποι, όχι φοιτητές, αλλά τριαντάρηδες και πάνω έσπευσαν να διεκδικήσουν τη “θέση’’. Δεν γνωρίζω ποιον επέλεξε τελικά, αλλά από ότι μου έλεγε, οι 80 από αυτούς ήταν κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και περίπου οι μισοί ήταν ήδη παντρεμένοι…

  3. Δημοσθενης says:

    H Νατασα απαντησε μια αγγελια στην Ουκρανια για φυλαξη παιδων στην Ελλαδα…κατεληξε να δουλευει σε Μπαρ με Στριπτιζ

  4. Ρενα says:

    Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρυθηκε απο το ονειρο ενος 26χρονου τοτε παπα.Μετράει σήμερα σχεδόν 13 χρόνια δράσης. Ξεκίνησε από το καφενείο της ενορίας του Αγ. Γεωργίου στον Κολωνό.Η Κιβωτός στεγάζει κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη και σε κίνδυνο, κυρίως μητέρες με παιδιά. Οι μητέρες που έρχονται εδώ είναι κυρίως από την επαρχία και μετακομίζουν στην Αθήνα για να χαθούν μέσα στην ανωνυμία της μεγαλούπολης και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Πατερ Αντωνιος εχει κανει την διαφορα

  5. Γρηγορης says:

    Κατω απτον φλεγομενο πυρηνα του Αντιδραστηρα 4 στο Τσερνομπιλ υπηρχε ενας χωρος που κρατουσε τα νερα-αποβλητα απτην διαδικασια ψυξης. Το ηλεκτρονικο συστημα που αδειαζε αυτον τον χωρο ειχε καταρρευσει και ηταν θεμα χρονου ο λιωμενος πυρηνας να ρθει σε επαφη με το νερο προκαλωντας γεωθερμικη εκρηξη πολλων μεγατονων που θα ισοπεδωνε εκταση 200 τ.χλμ και θα απλωνε τεραστιες ποσοτητες ραδιενεργειας ως την στρατοσφαιρα και ψηλοτερα. Ο μονος τροπος να αδειασει η δεξαμενη πλεον ,ηταν χειροκινητα. Ετσι τρεις εθελοντες με πληρη επιγνωση των επιπτωσεων ανελαβαν την αποστολη να βουτηξουν στα ραδιενεργα νερα,να κολυμπησουν κατω απτον πυρηνα και να ανοιξουν τις βαλβιδες με τα χερια.

    Ηταν οι :

    Alexei Ananenko: τεχνολογος της Σοβιετικης πυρηνικης βιομηχανιας,που ειχε συμμετασχει στον σχεδιασμο του εργοστασιου και γνωριζε ακριβως που ηταν οι βαλβιδες.Ηταν παντρεμενος και ειχε εναν γιο.
    Valeri Bezpalov: Μηχανικος του εργοστασιου,με θεση υπευθυνου στο Τμημα Λειτουργιας. Παντρεμενος με 3 παιδια.
    Boris Baranov: Στρατιωτης,αγαμος, προσφερθηκε να κραταει τον υποβρυχιο φακο,ουτως ωστε να βλεπουν να εργαστουν στην σκοτεινη δεξαμενη.

    Φορεσαν στολες δυτη, πηραν τα εργαλεια και βουτηξαν. Στην πορεια ο φακος χαλασε απτο μεγαλο επιπεδο ραδιενεργειας και φτασανε στις βαλβιδες ψιλαφιζοντας τον αγωγο που οδηγουσε σ’αυτες. Καταφεραν να τις ανοιξουν,γυρισανε πισω αλλα μετα απο λιγες μερες πεθαναν και οι τρεις.