She-Hulk – The story

Posted: 11th November 2011 by socomic in famous characters
Tags:

Κόρη του  Morris Walters, η Jennifer Walters είναι η δικηγόρος και συγγενής του Bruce Banner.  Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε, όταν ο εγκληματίας  Nicholas Trask, την πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα προκειμένου να εκδικηθεί τον πατέρα της.

Για να σωθεί χρειαζόταν μετάγγιση αίματος, όμως κανένας τύπος αίματος δεν ήταν συμβατός με το δικό της. Ο ξάδερφός της Bruce ήταν η μόνη της σωτηρία για να γίνει η μετάγγιση.  Μετά την ολοκλήρωσή της, η Jennifer άρχισε να μεταμορφώνεται σε She-Hulk έχοντας πάρει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνάμεις του Bruce aka Hulk.

Μεγαλώνοντας η  Jennifer ένιωθε ευγνωμοσύνη αλλά και αυτοπεποίθηση για τις δυνάμεις που της δόθηκαν και έτσι πέρναγε τον περισσότερο καιρό σαν She-Hulk και λιγότερο σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Αργότερα όμως άρχισε να εκτιμάει ξανά τη φυσιολογική ζωή που είχε παραμελήσει  και προσπάθησε να κρατήσει μια ισορροπία, μεταξύ της ίδιας και του alter ego της.

Μετά από μία μοναχική και solo καριέρα σαν She-Hulk αποφάσισε να ενωθεί με τους  Avengers και μέσω της ομάδας να γνωρίσει τους Fantastic Four . Εκεί χρειάστηκε να αντικαταστήσει προσωρινά το the Thing όταν ο ίδιος είχε φύγει από την ομάδα, για προσωπικούς λόγους.

Μετά την επιστροφή του the Thing ενώθηκε ξανά με τους Avengers και πολέμησαν κοινούς εχθρούς. Τώρα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη σαν δικηγόρος για στην εταιρεία των Goodman, Lieber, Kurtzberg, & Holliway.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Marvel.com