Mystique – The Story

Posted: 14th December 2011 by socomic in famous characters
Tags: ,

 

Αληθινό Όνομα
Δεν έχει αποκαλυφθεί

Ονόματα που χρησιμοποιεί
Raven Darkhölme, Foxx, Helmut Stein, Mallory Brickman, B. Byron Biggs, Surge, Ronnie Lake, Holt Adler, Leni Zauber, Raven Wagner, Randy Green…

Ταυτότητα
Secret

Κάτοικος
U.S.A., ποινικό μητρώο στη Νέα Υόρκη

Τόπος Γέννησης
Άγνωστος

Πρώτη Εμφάνιση
(Raven) Ms Marvel #16 (1978), (Mystique) Ms. Marvel #18 (1978)

Origin
X-Men Unlimited #4 (1994), Uncanny X-Men #428 (2003), Sabretooth: Death Hunt #3 (1993)

Είναι η μεταλλαγμένη που έχει τη δύναμη να αλλάζει σχήμα και να μεταμορφώνεται καλύπτοντας τα ίχνη της, γεγονός που μας εμποδίζει να προσδιορίσουμε την πραγματική της ηλικία. Μεγαλώνοντας σαν Raven Darkholme, η ίδια ανακάλυψε τη δύναμή της σε μικρή ηλικία και εξασκώντας την, έμαθε πώς να την κοντρολάρει, με αποτέλεσμα να μην θυμάται κανείς την πραγματική της εμφάνιση ή αν ποτέ υπήρξε φυσιολογικός άνθρωπος.

Στο παρελθόν, η Mystique είχε δεσμό με τον Victor Creed και μαζί έκαναν ένα γιο τον Graydon Creed, που μεγαλώνοντας έμαθε να μισεί τους μεταλλαγμένους μεταξύ αυτών και τους γονείς του και τελικά να γίνει πρόεδρος της οργάνωσης κατά των μεταλλαγμένων. Φήμες λένε ότι είναι επίσης, η μητέρα του μεταλλαγμένου Nightcrawler, που αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει. Ωστόσο, υπήρξε η θετή μητέρα – κηδεμόνας της μεταλλαγμένης Rogue, όμως οι δύο γυναίκες έχουν ανάμεικτα συναισθήματα η μια για την άλλη.

Η Mystique σε όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει περάσει από διάφορες οργανώσεις και αρκετές φορές τάχθηκε στο πλευρό  “σκοτεινών” δυνάμεων που ήθελαν να εξοντώσουν τους X-Men. Τώρα πια, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς η ίδια έχει αλλάξει και πολεμάει στο πλευρό του Professor X.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη φωτογραφία είναι η Rogue, η θετή κόρη της Mystique…Oι δυο τους έχουν μια σχέση αγάπης – μίσους…

Περισσότερα: Marvel.com